Donau Plex Refurbishment

In cooperation with the Viennese interior designer Denis Kosutic, the entire entrance floor and first floor, which house mainly food outlets, as well as the top floor with the cinema were revamped during ongoing operations over a period of several months. The most prominent design elements are the round or spherical light fixtures, as well as serpentine seating objects that serve as solitary relaxation islands. The generous, 12m high foyer now makes a brighter, friendlier impression, and an opulent décor element made of golden discs hanging from the ceiling adds a touch of Hollywood glamour. The exterior was also refurbished and given a new coat of paint.


Photos: Christoph Panzer

processed by: BWM Architekten

Location: Vienna, Austria

Donauplex 01 ChPaDonauplex 01 newsDonauplex 02 ChPaDonauplex 04 ChPaDonauplex 05 ChPa





project locations

Go back