Showroom Schneiders

 

Redesigning a showroom for the brand Schneiders und Kleidermanufaktur Habsburg on an existing large space in an office and retail building in Düsseldorf. The highlight is the product line‘s carrier that presents current collections on a variable „endless clothing rack“ (300 meters long). The bent round pipes twine themselves without beginning, nor end through the room. Consisting of individual parts, the collection rack can be assembled in any desirable combination, thus allowing to react to changing requirements, such as different collection sizes.


Photos: Stefan Mager

processed by: BWM Architekten

Shop: Düsseldorf, Germany

Schneiders 01 Mager webNeuSchneiders 02 Mager webNeu.Schneiders 03 Mager webNeu.Schneiders 04 Mager webNeu.





project locations

Go back