Wiener Stadtwerke - Employee Restaurant

 

Contemporary interpretation of a traditional viennese restaurant, that reflects both freshness and coziness. In the left area of the open room containing two functions, one can find the selfservice area, in which the traditional restaurant-chalk is being reinterpreted. The colors white and red dominate in the restaurant area with 200 seats, as well as room high pushed through glass fronts. Oak wood floors, wood benches with integrated flower beds and various lams place emphasis on the restaurant. Ceiling flares underline the effect of atmospheric room islands.

 

Photos: Christoph Panzer

processed by: BWM Architekten

Location: Vienna, Austria

WienerStadtwerke 05 BWMWienerStadtwerke 06 BWMWienerStadtwerke 07 BWMWienerStadtwerke 08 BWMWienerStadtwerke 09 BWMWienerStadtwerke 10 BWM





project locations

Go back